İlçeler arası futbol turnuvasında şampiyonun adı: Ortaköy

İlçeler arası futbol turnuvasında şampiyonun adı: Ortaköy

Ortaköy:5 Eskil:1

HAMİT MAVİLİ


 

*Eskil İlçe Kaymakamlığı ve Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen İlçeler arası kamu çalışanları Halı Saha Futbol turnuvasının final mücadelesinde Ortaköy rakibi eskil’i 5-1 gibi   farklı skor ile geçerek  şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvada üçüncülüğü ise Gülağaç elde etti.


 


*Şampiyon Ortaköy takımına şampiyonluk kupasını Aksaray Valisi Şeref Ataklı takdim etti...


 


Eskil İlçe Kaymakamlığı ve Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 21 mayıs 2
14  tarihinde  başlayan İlçeler arası kamu çalı
şanları Halı Saha Futbol turnuvasında perde  geçtiğimiz akşam oynanan final karşılaşması ile kapandı.


 Kültür Park Arena Halı Saha Tesislerinde oynan final mücadelesinde Ortaköy ile Eskil şampiyonluk  için  Gülağaç ile Sarıyahşi takımları da üçüncülük için kapıştı.


İlçeler arası kamu çalışanları Halı Saha Futbol turnuvasında  final karşılaşmasını Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Eskil İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan , İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve çok sayıda futbolsever izledi.


İlçeler arası kamu çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında Ortaköy ile Eskil arasındaki  final heyecanında  Ortaköy ilçe takımı fırtına gibi esti. Eskil takımı ile daha önce turnuvanın ilk maçında karşılaşan ve rakibi karşısında zorlansa da sahadan 6-5 galip ayrılan Ortaköy takımı final maçında da rakibine galibiyet şansı vermedi. Eskil takımı 5-1 gibi net bir skor ile deviren Ortaköy ilçe takımı mutlu sona ulaşan taraf oldu. Aksaray’da ilk kez düzenlenen ilçeler arası kamu çalışanları Halı Saha Futbol turnuvasının şampiyonu Ortaköy ilçe takımı oldu. Turnuvanın ev sahibi konumunda olan Eskil takımı ise ikincilik ile yetindi. Turnuvada üçüncülük  karşılaşmasında ise Gülağaç takımı  Sarıyahşi’yi 6-4 mağlup ederek turnuvayı üçüncülük ile kapattı. Turnuvanın en centilmen takımı ise üçüncülük maçını kaybeden Sarıyaşi takımı oldu. İlçeler arası kamu çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında oynan final maçının ardından kupa töreni yapıldı. Kupayı finalde farklı kaybederek ikinci tamamlayan  Eskil takımının kupa ve madalyalarını İl  Emniyet Müdürü Mehmet Aslan verdi.


Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Ortaköy takımına şampiyonluk kupasını Aksaray Valisi Şeref Ataklı takdim etti.Vali Ataklı kupa töreninde  şampiyonluk ipini göğüsleyen   Ortaköy ve turnuva boyunca mücadele eden bütün takımları tebrik etti. Bu tür spor faaliyetlerinin  ilçeler arasında önemli tanışma ve kaynaşma ortamı sağladığına dikkat çekti.



aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.