İl Jandarma Komutanı Demir’den Başkan Koçak’a Ziyaret

İl Jandarma Komutanı Demir’den Başkan Koçak’a Ziyaret

Aksaray İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.Başkan Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı hak...

Aksaray İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.

Başkan Koçak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı hakkında bilgiler verdi. Başkan Koçak, Aksaray’ın tarım ve hayvancılık kenti olduğunu belirterek, nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını, tarımın ve hayvancılığın Aksaray için çok önemli bir alan olduğunu kaydetti. Bunun için Ziraat Odası olarak ciddi çalışmalar, projeler geliştirerek üreticilere, çiftçilere destek sağladıklarını, daha modern bir tarım ve hayvancılık için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Koçak, şu anda en önemli projenin su projesi olduğunu söyledi. Aksaray’ın kurak bir il olduğunu ve kuraklık nedeniyle çiftçilerin ciddi anlamda mağdur olduğuna değinen Başkan Koçak, tarımsal sulama kapsamında sulama sisteminin tamamen kapalı sulama sistemine geçileceğini ve dış havzalardan acil su getirilmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir ise, Aksaray’da görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, halkın huzur ve güvenliği için çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.