Hüyük, Anketler Ak Partiyi tek başına iktidar gösteriyor verdiğiniz sözü kiminle yapacaksınız?

Hüyük, Anketler Ak Partiyi tek başına iktidar gösteriyor verdiğiniz sözü kiminle yapacaksınız?

AK Parti Aksaray Milletvekili adayı Hüseyin Muhalefet partisine yüklenerek, Bugün AK Partinin arkasından gelen bir parti var. Onlara da saygımız var.

 Elbette siyaset yapıyorlar. O arkadaşlarımız şunu yapacağız bunu yapacağız diyorlar. Ya arkadaş bunu kiminle yapacaksın? Devlet Bahçeli’yi bu memleket görmedi mi? Bahçeli, bu ülkede 3.5 yıl hükümette kalmadı mı? 3.5 yılda Aksaray’a yapılmış tek bir yatırım hatırlıyorum. Varsa düzeltelim. Hatırlatsınlar. Hatamı kabul eder MHP’lilerden Özür dilerim. Yaptıkları tek iş Sanayi girişindeki köprüdür. Ben başka bir şey hatırlamıyorum” dedi.

 AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, Bizim 13 yılımızı eleştiriyorlar. Şunu yapmadı bunu yapmadı diye. Yaptıklarımızı 180 sayfalık kitapçıkta paylaştık. “2002 ile 2015 arasında Cumhuriyet tarihinde yapılan kadar okul ve derslik yaptık” diyoruz. Ben de diyorum ki  MHP, 3.5 yılda bunun 4’de bir zaman diliminde 50 sayfa kitapçık basta biz de bilelim. Ne yapıldı 3.5 yılda? Benim hatırladığım hiçbir şey yok. Ve şimdi şunu yapacağım, bunu yapacağım diyorlar. Kiminle Yapacaksın?

Hüyük, Anketler gösteriyor. Bugün AK parti % 47 olmuş. Tek başına iktidar olacak. Verdiğiniz sözü ne ile yapacaksın. “Kuru inat köy batırmış” bazı arkadaşlar bize kızabilir. Hatalarımız vardır. Beceremediğimiz yerler olmuş olabilir. Bazen bir kibrit çöpü kocaman ormanın yok olmasına sebep olabiliyor.

AK Partinin listesini eleştirenlere de cevap veren Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, AK Partinin değiştirdiği kadro budur. İl başkanımızda, belediye başkanımızda, bizlerde yeniyiz. AK Parti genel merkezi bizleri dinliyor ki değiştiriyor. Ben liste tartışmalarının boş olduğuna inanıyorum. Biz başka partinin listesini konuşmuyoruz. 30 yıldır o partiye emek veren insan niye listede yok demiyoruz. Başka partinin listesi bizi ilgilendirmiyor. Bizim listemize karışmasınlar, bizimle uğraşmasınlar. Neden uğraşmasınlar? Bize hiç oy vermemiş insanlar sabah- akşam niye liste de Hüseyin Hüyük var? Niye Nevzat Palta var? Niye İlknur İnceöz var? Adama soruyorum, bize bir kere oy verdin mi? Adam bir defa oy vermemiş, ben de diyorum ki sen de listene bak. O adam da çıksın programını anlatsın.

Ben diyorum ki bu memlekete çalışan havalimanı da olacak, yük treni de olacak hızlı trende gelecek. Tıp fakültesi de açılacak, hastane de yapılacak. Benim iddiam bu. Ben de muhalefetteki arkadaşlara diyorum ki sen de yeni bir şey söyle. Bu konuları 10 yıldır konuşturan da tartıştıran da biziz.  Yeni bir şey söylesinler. Desinler ki Aksaray’a ikinci üniversite yapılsın desinler. Muhalefette yeni bir şey yok. Kamuoyuna sanki biz sözümüzü tutmamışız gibi geri bize satıyorlar. Halkımızı kandırıyorlar.

 Merkez bankasındaki 25 Milyar dolarlık rezervimiz bugün 125 Milyar dolar oldu. Birileri bu parayı dağıtmak için abuk sapuk hayaller üretecekler. Diyecekler ki bunu biz dağıtırız devlet bir sene gider, sonra Allah bilir. Ne yaşlılık maaşımız kalır. Ne özürlüye verdiğimiz destek kalır. Böbrek hastamız oluyor. Ambulans öte öte istediğimiz yere gidiyor. Eskiden nasıldı acil hasta devlet hastanesinde rehin kalıyordu. Ambulansın mazotu yoksa, ambulans için mazot paran yoksa ambulans yola çıkmıyordu. Şimdi 3.5 yıl iktidarda kalıp bunu yapanlar bugün ne diyor bilir musunuz? Tıp Fakültesini niye getirmedin diyor. Ya siz ambulansı çalıştıramadınız, ben hastamı götürecek ambulans bulamadım hastamı götürecek. Bugün Aksaray’daki en ücra köye kadar ambulans var. Geçen gün devlet hastanesine 8 ambulans daha alındı. Hastanenin ihalesi yapıldı, hastane inşaatı başlayacak. Bu memlekete ne geldiyse bizim arkadaşlarımız getirdi. Herkes yaptığı ve sahip olduğu şeyin değerini bilsin.  Bu devam edecek. Bunun devamı milletimize bağlıdır. Bizim hükümetimizin arkasında hiçbir dış kuvvet yoktur. Eğer dış güçler arkamızda olsaydı, Bild gazetesi başbakanımıza methiyeler düzerdi. Koalisyon hükümetini hatırlayın. Clinton ile Ecevit’in görüşmesine, Ne diyordu dış gazeteler, “Türkiye hükümeti 50- 100 yıl sonrasını görüyor” diyordu. Bugün bizi istemiyorlar: Millete yararlı iş yapanları istemezler” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.