Hüseyin Altınsoy, “Teşekkürler Aksaray”

Hüseyin Altınsoy, “Teşekkürler Aksaray”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhur İttifakına oy veren her bir hemşehrimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a %76 gibi güçlü bir destek verip Başkan seçen Aksaraylı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Altınsoy, Milletimiz tercihini kavgadan yana değil hizmetten yana kullanmıştır. Kazanan Türkiye, Türk Milleti, bölgemizdeki tüm mağdurlar, dünyadaki tüm mazlumlar olmuştur. Sandıkta bize verdiğiniz güç ile ülkemizi 2023 hedeflerine birlikte ulaştıracağız. Ülkemizin uluslararası alandaki itibarını çok daha yükseklere çıkartacağız. Bayrağımız çok daha nazlı dalgalanacak. Türkiye tercihini demokrasisine, hak ve özgürlüklerine sahip çıkmaktan, reformlarını devam ettirmekten yana kullanmıştır. Türkiye tercihini PKK'dan FETÖ'ye kadar tüm terör örgütleriyle kararlı bir şekilde mücadele etmekten yana kullanmıştır.

Altınsoy, seçim süresi boyunca emeğini esirgemeyen AK Parti neferlerine teşekkür ediyorum.Cumhur İttifakına destek veren Sayın Bahçeli ve MHP'nin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Muhsin Yazıcıoğlu'nun yadigârı Alperenlere teşekkür ediyorum. Sandığa giderek demokratik hakkını kullanan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Bu seçim hem partiler hem de ilimiz ve ülkemiz açısından hayırlı bir tecrübe olmuştur. Bizler AK Parti teşkilatı olarak, milletimizin verdiği mesajı aldık. Önümüzdeki dönem eksikleri tamamlayacağız. Yemin töreninin hemen ardından milletvekillerimiz görevine başlayacaktır.

Bu duygularla İlimizde Cumhur İttifakına oy veren her bir hemşehrimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a %76 gibi rekor bir oy ile güçlü bir destek verip Başkan seçen Aksaraylı hemşehrilerimize teşekkür ediyor, yeni seçilen Milletvekillerimize de görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.