Hakan Doğan nihayet taraftarla buluştu

Hakan Doğan nihayet taraftarla buluştu

Spor toto 3.ligde mücadele eden Aksarayspor’da 5. Hafta oynanan Çankırı maçında takımın ilk golüne imzasını atan ve ardından maç sonlarında sakatlanarak 6 haftadır forma hasreti çeken Doğan Doğan 12. Hafta taraftarı önünde oynanan gölcük maçı ile yeşi

6 haftadır formasına kavuşmayı hedefleyen 24 yaşındaki golcü oyuncu sakatlığının düzelmesinin ardından tam 611 dakika sonra formasına kavuştu.

Siyah beyazlı forma altında ilk  5 hafta 3 gol atarak sezona iyi bir başlangıç yapan başarılı krampon sakatlığı nedeni ile 6 hafta takımdan ayrı kaldı. Yokluğunda siyah beyazlılar adeta gol orucu tuttu. Yıldız golcünün yokluğunda rakip ağları sarsmakta zorlanan ve seri puan kayıpları alan siyah beyazlılarda  12. Hafta takıma dönen hakan  doğan farkını ortaya koydu. Gölcük maçının 51. Dakikasında oyuna giren yıldız oyuncu ile siyah beyazlıların hücumda etkisi arttı. Forma özlemini dindiren Hakan Doğan büyük bir hırs işle mücadele ettiği gölcük maçında adeta arkadaşlarını kamçıladı.

Sakatlıktan kurtulan ve takıma dönen Hakan, zorlu Gölcük maçında alınan 1 puan  etkili olurken gol atamamasına rağmen atılan golde önemli pay sahibi oldu. 13. Hafta deplasmanda oynanacak  Yeşil Bursa maçı öncesinde  yıldız oyuncunun takıma dönmesi ile gol yollarında yaşanan sıkıntılarında  bitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.