Gezmek İçin Çaldığı Kamyonetle Aksaray’da Yakalandı

Gezmek İçin Çaldığı Kamyonetle Aksaray’da Yakalandı

Nevşehir’de gezmek için bir ekmek fabrikasına ait kamyoneti çaldığı iddia edilen şüpheli Aksaray’da trafik polislerince yakalandı. Afganistan uyruklu şahıs ‘neden çaldın’ sorusuna ‘sadece burayı gezip...

Nevşehir’de gezmek için bir ekmek fabrikasına ait kamyoneti çaldığı iddia edilen şüpheli Aksaray’da trafik polislerince yakalandı. Afganistan uyruklu şahıs ‘neden çaldın’ sorusuna ‘sadece burayı gezip bırakacaktım’ dedi.

Olay Aksaray - Nevşehir Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir’de bir ekmek fabrikasına ait 50 BA 321 plakalı kamyoneti çaldığı ileri sürülen Afganistan uyruklu Seyfettin Özbek (20), kamyonet ile Aksaray istikametine harekete geçti. Bu sırada kamyonetinin çalındığını fark eden kamyonet sahibi Rüştü Biçkin (42) durumu polise bildirdi. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kamyonetin plakalısını MOBESE sistemine çalıntı olarak kaydetti. Yaklaşık 1 saat sonra Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bulunan kameralarına yakalanan araç plakası, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nün Aksaray Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi aktarması ile Aksaray polisini alarma geçirdi. Aksaray girişinde geniş güvenlik önlemleri alan trafik polisleri, belirlenen plakalı aracı girişte yakaladı. Trafik polisleri sürücü Seyfettin Özbek’i araçtan indirerek gözaltına alırken, üzerinde yapılan aramada bir adet bıçak bulundu. Şüpheli şahıs olay yerine gelen Asayiş Şubesine bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Araç içerisinde gazetecinin ‘Neden çaldın’ sorusunu yanıtlayan şüpheli, ‘Sadece burada gezip bırakacaktım’ dedi. Şahıs sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, kamyonet ise sahibine teslim edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.