Geçirdiği küçük bir trafik kazası sonrası hayatını kabusa çevirdi

Geçirdiği küçük bir trafik kazası sonrası hayatını kabusa çevirdi

Eskil Merkez Mahallesi'nden Şerife Sağlam (65) geçtiğimiz Aralık Ayı'nda geçirdiği trafik kazası neticesinde büyük dram yaşıyor...

21 Aralık 2017 tarihinde kızı Ayşe ile araçta giderken küçük çaplı bir trafik kazası geçiren Şerife Sağlam (65) kaza anında kafasını dikiz aynasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle önce ne olduğunu anlayamayan Sağlam, rahatsızlanmasının ardından yakınları tarafından Eskil Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Oradan da Aksaray Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Sağlam'ın sıkıntılı ve zor günleri bu süreçte başladı.

Aksaray Devlet Hastanesi'nde eşinin rahatsızlığının boynunda ki kireçlenmeden oluşan tabakanın kırılmasından dolayı oluştuğunu belirtildiğini kaydeden Yılmaz Sağlam, "Aksaray Devlet Hastanesi'nden Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne geldik. Burada 15 gün hastanede  kaldıktan sonra tekrar Eskil'e gittik. Eskil'de Devlet Hastanesi'ne 25 gün kaldıktan sonra tekrar Aksaray Devlet Hastanesi'ne gittik oradan Meram Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne sevk edildik. Şimdi eşim 94 gündür burada tedavi görüyor. Kaza olalı 5 ay oldu. O günden beri eşim yatağa bağımlı olarak yaşıyor. Ne yazık ki kazadan hemen sonra fizik tedaviye başlanması gerekirken, yanlış tedavi uygulanmış ve zaman kaybımız olmuş ve o süreçte eşimin vücudunda oluşan yaralar şeker hastalığının da etkisiyle bir türlü iyileşmedi ve fizik tedaviye de başlanamadı. Şimdi palyatif bölümüne sevk edildi. İnşallah eşim şifa bulur. Sevenlerimizin dualarını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.