Gazilerden Başkan Yazgı’ya Teşekkür

Gazilerden Başkan Yazgı’ya Teşekkür

Aksaray Belediyesi öncülüğünde Sarıkamış Harekatının 102. yıl dönümü etkinliğine katılan Aksaraylı gaziler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.Z

Aksaray Belediyesi öncülüğünde Sarıkamış Harekatının 102. yıl dönümü etkinliğine katılan Aksaraylı gaziler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, Kars’ın Sarıkamış ilçesinde gerçekleşen törende yaşananları anlattı ve Aksaraylı Gazilerin bu programa katılmaktan çok memnun duyduklarını söyledi. Gaziler Başkanı Mustafa Dağ, Sarıkamış’ta, Aksaray’ı temsil ettiklerini açıklayarak ve verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya gaziler adına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gazileri toplantı salonunda karşıladı. Başkan Yazgı da tıpkı gaziler gibi Kalpak giyerek, gaziliğin ömür boyu taşınacak bir şeref olduğunu belirti. Gazilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu açıklayan Başkan Yazgı, “Devletimizin birliği ve bütünlüğü için, topraklarımızın vatan olarak kalması için Gazilerimizin göstermiş olduğu fedakarlıklara şükran borçluyuz. Gaziler bizim gururumuzdur. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı uzun yıllar temenni ediyorum” diyerek ziyaretine gelen gazilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.