Ferhan Polat’ın 8 Mart Mesajı

Ferhan Polat’ın 8 Mart Mesajı

Ak Parti Aksaray İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı basın açıklaması yayınlayarak, Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Ekonomiden siyasete her alanda sayıları giderek artan öz güveni yüksek ve cesur kadınların, Türkiye’yi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacağını söyledi.
Gönüllerde müstesna bir yeri olan, gerek aile gerekse toplumun temel direği tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirtti.

            Ak Parti iktidarları döneminde gerçekleştirilen reformlarla eğitimden sağlığa, çalışma hayatından siyasete kadar tüm alanlarda kadınlara yönelik iyileştirmeler yapıldığına dikkat çeken Polat, “Devletimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmelerinin yanı sıra, kadınlarımızın da kendi haklarına sahip çıkmaları, her türlü ayrımcılığa ve şiddete karşı mücadeleden çekinmemeleri de hayati önem taşımaktadır.” dedi.


          Şiddet meselesi başta olmak üzere kadınların mevcut sorunları ile kararlı biçimde mücadeleye devam edilmesi gerektiğinin altını çizen Polat, “inanıyorum ki günümüzün öz güvenleri yüksek ve cesur kadınları vatanımıza bayrağımıza ve milletimize kanlarının son damlasına kadar sahip çıkacaktır. Anadolu kadınlarının ekonomiden siyasete her alanda sayılarının artması, ülkemizi daha ileri ve gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.