Evren Dinçer Tıp Bayramını Kutladı

Evren Dinçer Tıp Bayramını Kutladı

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, hekimliğin insanlık tarihinin en kutsal, en değerli mesleklerinden biri olduğunu kaydetti.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan adayı Evren Dinçer, “Hekimlerimiz hayatımızda en çok ihtiyaç duyduğumuz kişiler arasında gelmektedir. Doğumdan başlayıp hayatın son anına kadar yaşadığımız her sağlık sorununda onları yanımızda buluyoruz. Din, dil, ırk fark etmeden herkese aynı duygularla yaklaşan, insanların derdine derman olmaya çalışan önemli bir konumdalar.” dedi.

AK Parti’nin sağlıkta çok önemli reformlar yaptığını ve hastane kapısından artık kimsenin geri dönmediğini ifade eden Dinçer sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti, sağlık alanında çok ciddi atılımlar yaptı. Her vatandaşımıza eşit sağlık hizmeti verilmesi için reform niteliğinde düzenlemeler yaptı. Sağlık sorunu AK Parti’den önce çok ihmal edilmişti. Sosyal konumundan dolayı hastane kapısından geri dönen insanlarımızın bu çilesine son verdik. Ülkemiz tıp alanında dünya ülkelerinin gerisinde kalmayarak hizmet standartlarını çok yükseltmiştir. İllerimize, ilçelerimize modern Hastaneler yapılarak sağlık alanında en donanımlı ortamlarda sağlık hizmetleri verilir hale getirilmiştir. Hekim sayılarının hastaların ihtiyaçlarına cevap verecek konuma getirildiği gibi, ambulans ve hasta yatak sayılarımızda aynı ölçüde yeterli seviyeye yükseltilmiştir. Sağlık alanında yaptığımız iyileştirmeler her dönem artmakta ve dünya standartlarına göre hizmet kalitesini yükseltmektedir. 24 saat esasına göre çalışan ve her sağlık sorunumuzda bizleri hayata bağlayan hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.