Evren Dinçer, Mahalle Başkanlarına teşekkür etti

Evren Dinçer, Mahalle Başkanlarına teşekkür etti

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 31 Mart Yerel Seçimlerinde görev yapan Mahalle Başkanlarını meclis salonunda kabul ederek seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Başkan Yardımcısı Hıfsı Peker, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve çok sayıda mahalle başkanı katıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Mahalle Başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada zorlu bir seçim sürecinden başarıyla çıktıklarını belirterek bu süreçte gayret gösteren tüm mahalle başkanlarına Teşekkür etti.       

Başkan Dinçer, seçimlerde Ak partiye çok yüksek oranda oy kazandıran Yeni Mahalle Başkanı Kamber Dağ ile Hashas Mahallesi Başkanı Fatih Savul’a gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı da özellikle Teşekkür etti.

Başkan Dinçer, “ Bundan sonra Aksaray’a en güzel şekilde nasıl hizmet yaparız bunun çabasında olacağız. Tespit ettiğimiz sorunları ortadan kaldırmak ve bu şehre hizmet etmek için elimizden gelen bütün fedakarlığı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izniyle bütün sorunların üstesinden gelerek çalışacağız.” dedi.

Başkan Dinçer “Seçimi kazanmamızda emeği geçen herkese ve ayrıca ziyaretiniz vesilesiyle de Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk'e ve siz değerli Mahalle Başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

thumbnail_3-003.jpgthumbnail_1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.