Eskil Kaymakamı Köyleri Ziyaret Etti

Eskil Kaymakamı Köyleri Ziyaret Etti

Aksaray’ın Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, ilçeye bağlı Sağsak, Katrancı, Celil, Gümüşdüğün, Filikçi, Çukuryurt, Kökez, Bayramdüğün, Güneşli, Başaran ve Böğet köylerini ziyaret ederek incelemelerde bul...

Aksaray’ın Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, ilçeye bağlı Sağsak, Katrancı, Celil, Gümüşdüğün, Filikçi, Çukuryurt, Kökez, Bayramdüğün, Güneşli, Başaran ve Böğet köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öncelikli olarak köy muhtarlıklarını ziyaret eden Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, köyün ve okulların genel durumu hakkında muhtarlar, öğretmenler ve imamlardan bilgi alırken, öğrenci ve vatandaşlarla da sohbet etti. Kaymakam Mustafa İlhan köy ziyaretlerini kamu yatırımlarını yerinde görmek, köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşların beklentilerini yerinde dinlemek amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Köylerimize bu yıl altyapı yatırımları olarak toplam 64 bin metrekare kilitli parke taşı ve 12 bin metre bordür döşenmiştir. Ayrıca ilçemize bağlı Güneşli ve Başaran köyü su depolarına Güneş Enerji sistemi yapılması için çalışmalara başladık” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.