Eskil Belediyesi Kar Mesaisinde!

Eskil Belediyesi Kar Mesaisinde!

Eskil Belediyesi yoğun kış şartlarının yaşandığı Eskil ve bağlı yaylalarda aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Mart ayının son günlerini yaşadığımız son günlerde Geçen yıllara göre yoğun yağışın yaşandığı Eskil ilçe sınırları içerisinde etkili olan kar yağışı Eskil belediyesini harekete geçirdi.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın kendisini de bizzat katıldığı yol çalışmalarına şu an itibari ile ulaşıma kapalı yol bulunmuyor.

Eskil Belediyesi Başkanı Niyazi Alçay Konu ile ilgili sitemize yaptığı açıklamada;

İlçemiz sınırları içerisinde bu yıl kış bereketli geçiyor. Bu kış şartlarında biz belediye olarak hazırız. Dün ben kendimin de bizzat katıldığım çalışmalarda bir aksaklığın bir kazanın yaşanmaması için elimizden geldiği ölçüde Ekiplerimi var gücü ile çalışıyor. Şu an Eskil Belediyesi olarak sorumluluk sahamız içerisinde şu an kapalı yol bulunmuyor.

Tabi belediyemiz ve ekiplerimiz için bu günler zor geçse de Allah’tan gelen bu bereketin bölge çiftçisine de inşallah bir yansıması olacaktır.

Başkan Alçay son olarak; Her ne kadar yollar açıkta olsa sürücülerin araç ile hareket halinde iken oluşabilecek buzlanmalara karşı Hız konusunda dikkat etmelerini  ve araçlarında kışa karşı gerekli tedbirleri almalarının uygun olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.