Engellere rağmen onların bir tane sevdası var!

Engellere rağmen onların bir tane sevdası var!

Spor sevdalısı sağlık için spor parolasıyla sahalardan ayrılmayan 22 spor sevdalısı Aksaray dağılgan spor kompleksin de spor yapmayı sürdürüyorlar.

Hasandağı vetaranlar spor kulübü sözcüsü savaş sönmez yaptığı açıklamalarda şunlara belirtti.’’ Yaz kış demeden soğuk ,sıcak , Yağmur, kar demeden yaş ortalaması kırk dört olan bir avuç  spor sevdalısı arkadaşlarla yola çıktığımız iki bin yedi yılından bu güne kadar mücadelemiz tüm olumsuzluklara rağmen devam etmekte.

Diyebilirim ki o günden bu güne tam dört tane veteran doğdu. Bizim azmimize, şevkimize, karlılığımıza bakan arkadaşlar kendi samimi oldukları arkadaşlarla dost olacakları kişilerle bir araya gelerek spor yapmaya devam ettiler.  Söylediğim gibi şu anda şehrimizde en az yirmi iki kişiden oluşan  dört takım mevcut bunlardan bir tanesi ise hasan dağı vetirenlerdir.  Her hafta Pazar günleri sabah ın erken saatlerinde geliyoruz on beş yirmi dakika ısınma ve kültür fizik hareketleri  yapıyor, sonrasında rastgele seçimle iki takım oluşturuyor maça başlıyoruz; kırk beş dakikadan iki devreli maç yapıyoruz. Maç bitiminden sonra günün şartlarına göre kavun, karpuz, elma, portakal, mandalina gibi meyve;  soda gibi içeceklerimiz, çeşitli tatlılar dan oluşan ikramlarımız oluyor. sohbet muhabbet sonrasında mutlu bir hafta sonu dileklerimizle sahadan ayrılıyoruz. maç sonrasında bütün hafta yaşanan iş stresi  yorgunluğu bitmiş bir vaziyette evlerimize dönüyoruz.

Sabahın erken saatinde gelmemizin amacı güne erken başlamak günü tabir yerindeyse öldürmemek.  Günün kalan kısmını ailelerimizle geçire bilmek amacıyla böyle bir karar aldık iyi ki böyle bir karar almışız çokta iyi oldu. bu günkü yapacağımız etkinliklere zinde bir şekilde devam ediyoruz. Bizimle beraber olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor nice sağlıklı sıhhatli dumansız alanlarda spor yapmalarını diliyorum.’’ şeklinde sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.