Enes Osman Aba ve Ekibinin Sunumu Yarışmada Birinci Oldu!

Enes Osman Aba ve Ekibinin Sunumu Yarışmada Birinci Oldu!

Rusya’da düzenlenen III. Uluslararası Akademik Çeşitlilik İçinde Birlik Proje Yarışmasında ‘Yaşam Merkezlerinde Dezavantajlı Çocuklara Yönelik Atölye Çalışmaları’ proje sunumu birinci oldu.

Rusya Devlet Üniversitesi, Kazan Yenilik Üniversitesi, Rusya Engelliler Topluluğu ve Tatar Cumhuriyeti organizasyonunun paydaş olarak düzenlediği III. Uluslararası Akademik Çeşitlilik İçinde Birlik Proje Yarışmasına katılan Enes Osman Aba ve Murat Sertpolat’ın Yaşam Merkezlerinde Dezavantajlı Çocuklara Yönelik Atölye Çalışmaları isimli proje sunumu birinci oldu.
Ali-i Hızır kitabının yazarı Enes Osman Aba ve Sosyolog Murat Sertpolat ödül törenine katılamadıkları için plaket ve sertifikaları Rusya’dan kendilerine gönderildi.
Proje ile ilgili bilgi veren Enes Osman Aba, proje sunumlarında oluşturulan yaşam merkezi ünitelerinde ilgili meslek elemanları ile dezavantajlı çocuklara yönelik, psiko-sosyal tedavi ile sosyal etkinlik hizmetleri verme odaklı sunum yapıldığın söyledi.
Murat Sertpolat ise, dezavantajlı çocukların yaşam atölye çalışmaları ile hayata daha iyimser ve umutlu bir gözle bakmasını sağlanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum