Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Aksaray’a geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Aksaray’a geliyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, Sultanhanı ilçesindeki Tuz Gölü Doğal Gaz Depolama Genişletme...

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, Sultanhanı ilçesindeki Tuz Gölü Doğal Gaz Depolama Genişletme Projesinin temelini atmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray'a geleceğini bildirdi.

İl Başkanı Altınsoy, Enerji Bakanı Fatih Dönmez'in 29 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştireceği Aksaray ziyaretinde ilk olarak valiliği ziyaret edeceğini söyledi. Bakan Dönmez'in buradaki ziyaretlerinin ardından Sultanhanı ilçesine hareket edeceğini kaydeden Başkan Altınsoy, "Enerji Bakanımız Dönmez, Sultanhanı ilçesinde 2011 yılının Haziran ayında temel atılan ve inşaat çalışmaları hedeflenen program dahlinde devam eden Tuz Gölü Doğal Gaz Depolama Tesisinde Genişletme Projesinin temelini atacak. Yapılacak olan çalışmanın şimdiden ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.