Cumurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Yazgı’ya Övgü

Cumurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Yazgı’ya Övgü

Cumurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Yazgı’ya Övgü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ile birlikte Aksaray’daki Tuz Gölü Doğal Gaz Yeraltı Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının açılışını yapması ve 16 Nisan’da yapılacak referandum için ilk startıAksaray’dan vermesi Aksaray kamuoyunda çok büyük memnuniyetle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, Miting sonrası Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediyeyi ziyareti sırasında Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Başkan Yazgı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından Erdoğan’a Hazret-i Peygamberimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz’in, hilye-i şerîf ile Eğri minarenin maketini hediye etti. Başkan Yazgı, Başbakan Binali Yıldırım’a da kağıt rölyef ve çeşitli hediyeler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada “Ankara’dan Aksaray’a karadan geldim. Aksaray’a girdim ki Aksaray değişmiş Elhamdülillah”diyerek Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya övgü ifadesi kullandı.

Erdoğan “Aksaray halkının referanduma çok iyi destek vereceğine inanıyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray’ın 16 Nisan’da yapılacak Referanduma çok büyük destek vereceğine inandığının altını çizerek  “Türkiye, yönetim sistemini değiştirme yolunda önemli bir kavşağa geldi. Şimdi süreç başladı. İnşallah 16 Nisan’da benim aziz milletim sandığa gidiyor. Selçuklu’nun, Osmanlı’nın, Cumhuriyet’in şehri Aksaray’ın da çok iyi destek vereceğine inanıyorum. Bu konuda da milletimizin tercihinin ve kaleminin başımızın üstünde yeri vardır.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.