CHP'li Fidan, “En düşük emekli maaşını 1.500 TL yapacağız”

CHP'li Fidan, “En düşük emekli maaşını 1.500 TL yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ramazan Fidan, en düşük emekli maaşı 1.500 lira olacak, emeklilerimize ramazan ve kurban bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz” dedi.

CHP, SÖZ VERİRSE YERİNE GELİR

CHP Milletvekili adaylarının Kurtuluş ve Laleli Mahallelerindeki seçim çalışmalarında vatandaşların adaylara ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce‘nin vaatlerine çok büyük ilgileri vardı. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile CHP’nin adaylarının vaatlerini doğru ve yerinde bulduklarını belirten vatandaşlar, “CHP Muhalefette iken sözünü yerine getiren ilk partidir. Asgari ücret artacak dediler, CHP’nin söylediği rakamda yükseldi. CHP şimdi de emeklilere bayramlarda birer maaş ikramiye verilecek diyor,  o vaadi de yerine gelecek. Ancak, bu sözü CHP iktidarında CHP kendisi yerine getirecek.” dediler.

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ ÇOK İYİ

CHP Milletvekili adayı Ramazan Fidan, seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Milletvekili adaylarımız ve yöneticilerimiz birlikte Kurtuluş ve Laleli Mahallelerinde kahvehane ziyaretleri ile vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Emekli maaşlarının düşüklüğünden, işsizlikten şikayet eden vatandaşlarımıza, 24 Haziranda iktidara geldiğimizde, en düşük emekli maaşını 1.500 TL yapacağımızın, dini bayramlarımızda emeklilerimize birer maaş ikramiye vereceğimizin sözünü verdik.” dedi.

ÜRETEREK BÜYÜYECEĞİZ, İŞSİZLİĞİ DÜŞÜRECEĞİZ

CHP Milletvekili adayı Ramazan Fidan “16 yıldır iktidarın uyguladığı inşaat sektörü ile betonlaşarak, tüketerek, borçlanarak büyüme politikalarını bırakıp, üreterek büyüyeceğiz. Tarımsal üretimi, hayvansal üretimi, teknolojik üretimi, ağır sanayi üretimini destekleyeceğiz ve kalıcı büyüme sağlayacağız, işsizliği düşüreceğiz” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Pelinsu Yıldırım, “Mutfaktaki Yangını Söndüreceğiz”

CHP Milletvekili adayı Pelinsu Yıldırım kadın kolları üyeleri ile birlikte Çarşamba pazarında esnaflar ve pazar alışverişi yapan vatandaşlarımız ile bir araya geldiler. “Esnaflar durgunluktan, vatandaşlar pahalılıktan şikayetçiler “ diyen CHP adayı Pelinsu Yıldırım, “İktidarın yanlış ekonomi politikaları ile kaybolan güveni yeniden tesis edeceğiz. Çok büyük borç yüküne giren çiftçilerimizin bankalara olan borçlarının faizlerini silerek borç yükünü azaltacağız. Çiftçilerimizin maliyetlerini düşürerek daha ucuza ama daha karlı üretim yapmalarını sağlayacağız. Dolayısıyla mutfaktaki yangını söndüreceğiz” dedi.

Halkımız Değişim İstiyor

CHP Milletvekili adayı Pelinsu Yıldırım, “ Halkımız değişim istiyor “ diyerek şunları söyledi. “ Değişim bizim seçim çalışması yaptığımız sahanın her kesiminden aldığımız ortak sonuçtur. Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce için, “İnce, orta Anadolu coğrafyasında sevilen bir siyasetçidir. İnce, liderlik vasıfları, kitleleri arkasından sürükleyişi, kararlılığı, bu konudaki azmi, özünün  sözünün  birliği ile insanlarımızı etkiliyor ve İnce’ yi samimi buluyorlar. Geçenlerde Tarım Bakanı mazot ucuz dedi, adayımız İnce traktöre bindi mazot almaya gitti. Muharrem İnce halkın içinde bir cumhurbaşkanı adayıdır” dedi.

Aksaray’da yaşayacağız

İşçilerle sabah servisinde fabrikalara gittiklerini söyleyen CHP adayı Pelinsu Yıldırım, “  İşçiler bizleri sabahın erken saatinde serviste görünce şaşırıyorlar. İşçiler aynı performansı seçildikten sonra da göstermemizi istiyorlar. Biz bunu çok normal karşılıyoruz. Milletvekili adayları seçim döneminde sahada, seçildikten sonra Ankara’da olduğu için , insanlarımızda böyle bir endişe oluşuyor. Biz hemşerilerimize şunu söylüyoruz. Seçildikten sonra Ankaralı değil Aksaraylı olmaya devam edeceğiz, Ankara’ya taşınmayacağız. Aksaray’da yaşayacağız. İşçiler ve vatandaşlarımız bundan çok memnun oluyorlar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.