CHP Çiftçinin Kredi Faizlerini Silecek

CHP Çiftçinin Kredi Faizlerini Silecek

CHP Çiftçinin Kredi Faizlerini Silecek

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi  İl Başkanı Ramazan Koçak, Merkez İlçe Başkanı Nazife Küçük ve Milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan, Pelinsu Yıldırım, Ali Eşmekaya ve ilçe, kadın ve gençlik kolları ile birlikte gündüzleri esnaf ziyaretleri, iftarlarda da toplu iftar programları ile vatandaşlarla bir arada oluyorlar. CHP Cumartesi günü Sultanhanı ilçesinde iftar programına,  Pazar günü de Yeşilova beldesinde belde teşkilatının açılışı ve iftar programına katıldılar. CHP’nin programlarında halkın ilgisi üst seviyede idi.

24 Haziran seçimlerinde Aksaray tarihinde uzun yıllar sonra  TBMM’ye milletvekili göndermenin hesaplarını yapan CHP Aksaray teşkilatı Milletvekili adayları,  Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun meydanlarda kullandığı seçim beyannamelerinden halka bahsedip destek istiyorlar.

Sultanhanı ilçesinde Sultanhanılıların yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP Aksaray teşkilatı Yeşilova beldesinde ikinci sıra adayı Ramazan Fidan’ın düzenlediği yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar yemeğinden sonra, Yeşilova Belde teşkilatını belde örgütünü açtılar.

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak, Merkez İlçe Başkanı Nazife Küçük ve CHP Aksaray Milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan, Pelinsu Yıldırım, Ali Eşmekaya yaptıkları seçim çalışmalarında halka şunları söylüyorlar.

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ CHP İLE GÜLECEK

Teknik liseler ülkemizde son yıllarda önemini değerini yitirmiş, lise eğitimi kalitesi tamamen düşmüştür. CHP İktidarında tarım liseleri ve teknoloji liseleri kurulacaktır. Tarım, teknoloji ve bilimle buluşturulacaktır. Bu proje çok önemlidir. Şu ana kadar kara düzen yapılan tarım daha bilimsel ve teknolojik olarak yapılacaktır. Öğrencilerimizden sınav harçları alınmayacaktır. Üniversiteyi bitiren gençlerimize iki yıl süreyle iş bulana kadar burs verilecektir. CHP iktidarında, tüm öğrencilerin barınacağı devlet yurdu yapılacak, Öğrencilerimizin barınma ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanacaktır. Çiftçilerimiz AK Parti iktidarı döneminde banka ile tanıştı. Cumhurbaşkanı adayımızın güzel bir tespiti var. Siz tarlalarınız var zannediyorsunuz ama o tarlaların tapuları evde değil bankadadır. Bankada olan tapu sizin değildir. Sizin olamaz. AK Parti iktidarı tamamen çiftçilerimizi banka kredileri ile kredi faizlerinin pençesine düşürmüştür. Çiftçilerimize en büyük müjdemiz bankalara olan faiz borçlarını tamamen sileceğiz. Çiftçilerimizin kredi faizinin tamamını sileceğiz.

Çiftçilerimiz için çok önemli bir projemiz var. Mazotu ÖTV ve KDV’den muaf tutacağız. Çiftçilerimiz mazotu yaklaşık 3 lira gibi bir tutardan alacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.