Cezaevi Firarisi Uyuşturucu Madde İle Yakalandı

Cezaevi Firarisi Uyuşturucu Madde İle Yakalandı

Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü yaşanan kovalamaca sonucu uyuşturucu madde ile yakalanırken, yapılan sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.Olay Aksaray...

Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü yaşanan kovalamaca sonucu uyuşturucu madde ile yakalanırken, yapılan sorgulamasında cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

Olay Aksaray - Adana Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray - Adana Karayolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Adana’dan Aksaray istikametine seyreden 34 ZC 8219 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan sürücü, yaşanan kovalamaca sonucu Aksaray - Ankara Karayolu Bölge Trafik Denetleme Şubesi önünde yapılan depolama ile yakalandı. Otomobil sürücüsü Devrim Aksoy (26) ve yanında bulunan Şahan Yalvaç (25) gözaltına alındı. Polis araçta yaptığı aramada bir miktar uyuşturucu madde olan bonzai ele geçirirken, şahısların yapılan sorgulamasında Devrim Aksoy’un birçok uyuşturucu madde ticaretinden çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne girdiği ve buradan firar ettiği tespit edildi. Yanında bulunan Şahan Yalvaç’ın ise asayiş suçundan arandığı tespit edildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.