Çalışıyoruz ve inanıyoruz

Çalışıyoruz ve inanıyoruz

Bölgesel ligde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Sanayispor sezonun ilk resmi maçında Yozgat deplasmanında 1 puan ile dönerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Deplasmanda alınan 2-2’lik beraberlik camiada moralleri ve oyuncularda özgüveni artırdı. Aksaray Sanayispor ’da tecrübeli teknik adam İsa Doğan sezonun ilk maçının ardından yaptığı değerlendirmede “Bölgesel ligde ilk çıktığımız ve ligin  2.haftasında  Yozgat Sorgun spor müsabakasında aldığımız 1 puandan dolayı  oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Bizim takımın çok üzerinde şampiyonluk için kurulan bir kadroya karşı aldığımız 1 puan bizi çok fazla tatmin etmese de '' deplasmanda yenemiyorsan yenilme'' felsefesine göre almak istediğimiz puanı aldığımız bir müsabaka oldu..

 

Futbolcularımız bu müsabaka ile birlikte ilk defa 90 dakika resmi bir müsabaka oynadılar. Sezona geç başlamış olmakla birlikte elimizde hazır bir kadro olmamasına rağmen amatör ruhla mücadele eden oyuncu kadrosunu bir arada toplayarak sezona başladık.

 

Yaklaşık 20 gün süre zarfı içerisinde oyuncu seçme ve kadro kurma çabası içerisinde, kamp yapamamış bir takım olarak, hazırlık maçları yaparak ve maçları iki takım halinde 45-45 oynayarak lige başlayan bir ekipten elbette çok şey beklemek biraz hayalcilik olurdu.

 

Ama Allah'ın izniyle teknik ekibimiz, yönetimimiz ve futbolcularımız bu zor ve kritik eşiği elimizden geldiğince aşmaya çalışıyoruz.. Zamanla İnşallah daha iyi bir takım olacağız.. Yozgat’tan aldığımız  puan dolayısı ile de asla rehavete kapılmadan daha çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Amacımız ve hedefimiz Aksaray’ın yetiştirdiği futbolcu ve hocalarla da bu işin olabileceğini '' her şeyin parayla olmadığını, kendisini Futbol duayeni zanneden'' bazı kesim ve kardeşlerimize göstermek ve sonrasında bu ligi bitirebileceğimiz en üst seviye neresiyse orada bitirmek olacaktır..

 

Aldığımız 1 puanı tesadüf olarak gerenler '' bizi yerinde yani futbol sahasında izlemeye devam etsinler. ''Öyle internet aracılığında sosyal medyadan takip edip, duydukları ile ahkam keserlerse o güzel bıyıklarına yazık olur...'' Çalışıyoruz ve inanıyoruz. Camia olarak  bu zor görevin üstesinden geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.