Bisikletçiler Aksaray’ı Başarıyla Temsil Ettiler

Bisikletçiler Aksaray’ı Başarıyla Temsil Ettiler

Kısa adı AGEB olan Aksaray Genç Bisikletliler MTB Takımı, Adana’da düzenlenen Gençlik Kupası Dağ Bisikleti Yarışmasında Aksaray’ı temsil etti.

Hikmet Koç ile Yusuf Koca, 18 yaş üstü yarışarak ilk 4’e girmeyi başarırken, 18 yaş altı sporcular Emre Duru ve Berkay Koçak ilk10’a girerek Aksaray’ı başarıyla temsil ettiler.

AGEB Başkanı Hikmet Koç, tamamen kendi imkanlarıyla yarışlara katıldıklarını ve Aksaray’ı temsil ettiklerini, yerel yönetimlerden, kamu ve özel sektörler ile Aksaraylı işadamlarından sponsor desteği beklediklerini ifade ederek şunları söyledi

“Bizler AGEB olarak Bisiklet sporuna gönül vermiş insanlarız. Hiç kimsenin desteği olmadan kurduğumuz AGEB ile tamamen kendi imkânlarımızla yarışlara katılıyor ve Aksaray’ımızı temsil etmeye çalışıyoruz.

Adana’da düzenlenen gençlik kupası dağ bisikleti yarışmasında AGEB MTB TAKIMI olarak ilk tecrübemiz olmasına rağmen çok iyi sonuçlar elde ettik. 18 yaş altı gençler kategorisinde 2 sporcumuz ilk 10'a ve 18 yaş üstü yetişkinlerde ise yarışı 4.cü bitirerek ilk 5'e girdik. Aksaray'dan katılan ilk ve tek MTB takımı olma gururunu yaşadık.Burada hem Aksaray’ımızın hemde grubumuzun adını duyurduk.Bundan sonra diğer yarışlara daha iyi hazırlanarak odaklanacağız.Yarışmaya katılan tüm takım arkadaşlarımı ve dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum. Ancak takım olarak çok daha büyük başarılara imza atmak için yerel yönetimlerden, özel sektörlerden ve işadamlarımızdan “DESTEK” bekliyoruz ”dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.