Bayramlar; Birlik ve Beraberliğin Pekiştiği Müstesna Günlerdir

Bayramlar; Birlik ve Beraberliğin Pekiştiği Müstesna Günlerdir

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bütün İslam aleminin bayramını kutlayarak, dünyanın değişik yerlerinde zulme uğrayan Müslüman toplumların huzur ve güven ortamına kavuşmasını diledi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Bizi güçlü kılan, bizi bu günlere getiren, hiçbir zaman taviz vermediğimiz birlik ve beraberlik duygularımızdır. 

Bayram vesilesiyle tüm halkımızdan yakınlarını, komşularını ziyaretlerini ihmal etmemelerini istiyorum. Sevgi, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygusu içinde bulunduğumuz bugünlerde gelin hep birlikte kimsesizlerin kimsesi olalım.

  Bu duygular içinde mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize, bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.”

aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.