Bayan Sporcuların Şortların Üstüne Öyle Bir Yazı Yazdılar ki!

Bayan Sporcuların Şortların Üstüne Öyle Bir Yazı Yazdılar ki!

Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Bolu Belediyespor takımının posterinin bulunduğu reklam panosunda sporcuların mayolarının üzerine 'Edep Ya Hu!' yazılı kağıtlar yapıştırıldı.

Polis kamera ile çekim yaparak inceleme başlatırken, kulüp görevlisi ise posterin üzerindeki yazıları ise kaldırdı.

Bolu Belediyespor'un, önceki gün saat 15.15'te 17 Temmuz Spor Salonu'nda karşılaşacağı Hendekspor maçını taraftarlara duyurmak için ilan hazırlattı.

17 Temmuz Spor Salonu ile Atatürk Stadyumu'nun önündeki Stadyum Caddesi ile Konuralp Caddesi'nin köşesinde bulunan billboarda takımın posterinin bulunduğu, 'Filenin sultanları sahaya çıkıyor' yazılı afiş konuldu. Kimliği belirsiz kişilerce Bolu Belediyespor takımında bulunan 11 bayan voleybolcunun mayolarının üzerine A4 kağıdına dik ve yan şekilde yazılmış 'Edep Ya Hu!' yazıları yapıştırıldı. Sporcuların mayoları ve bacakları yazılarla kapatıldı. Caddede yürürken posterin üzerine yapıştırılan yazıları görenler ise yapılana tepki gösterdiler.

Bolu Emniyet Müdürlüğü ve Bolu Belediyespor'dan bugün öğle saatlerinde gelen görevliler incelemede bulundu. Polis, kamera ile çekim yaptı. Bolu Belediyespor'dan gelen görevli ise posterin üzerindeki kağıtları tek tek söktü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Bolu Belediyespor Başkanı Basri Gökdemir, konuyla ilgili olarak yazılı açıklamada bulunacaklarını 
dile getirdi.

medyafaresi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.