Başkan Yazgı’dan Şampiyon Tenisçilere Destek

Başkan Yazgı’dan Şampiyon Tenisçilere Destek

Aksaray Yunus Emre Anadolu Lisesi, bir yıl gibi kısa sürede oluşturduğu tenis takımı ile Türkiye Tenis Grup Şampiyonu olarak Aksaray’ı başarıyla temsil etti.Yunus Emre Lise Anadolu Lisesi Beden Eğitim...

Aksaray Yunus Emre Anadolu Lisesi, bir yıl gibi kısa sürede oluşturduğu tenis takımı ile Türkiye Tenis Grup Şampiyonu olarak Aksaray’ı başarıyla temsil etti.

Yunus Emre Lise Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni İlhami Gök, Rehber Öğretmeni Turhan Anuf ile Şampiyon sporcular Ceren Gürses,Yasemin Boyun, Beyzanur Kılıç, Büşra Yar ve Beyza Avan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Beden eğitimi öğretmeni İlhami Gök yaptığı açıklamada, “Biz de bir yıl içinde Yunus Emre Anadolu Lisesi olarak bir takım kurduk. İlk önce ilde şampiyon olarak daha sonra Türkiye’de grup şampiyonluğu ve Türkiye’de 6. olarak ana tabloya girdik.81 il ve KKTC de dâhil olmak hepsinin içinde büyük bir başarıyı kısıtlı imkanlarla elde ettik. Zorlu bir mücadeleydi kızlarımızın hepsi milli oyuncularla oynadı. Türkiye’de su anda televizyonda mücadele eden Belçika’dan İspanyadan gelen öğrencilerle mücadele eden öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, başarılarından dolayı sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, “Değerli hocalarımıza ve çok kıymetli öğrencilerimize elde ettikleri başarılardan dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarınızla gurur duyduk. Hem de imkansızlıklar içinde bunu yapmanız bizi ayrıca mutlu etti. Tabi bu yeterli değil. Bizlerde imkanlarımız ölçüsünde çocuklarımıza destek oluruz. Yeter ki onlar bize madalya ile gelsinler” dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Başkan Yazgı, sporculara çeşitli hediyeler verdi ve başarılarının artarak devam etmesini istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.