Başkan Yazgı terminal bölgesindeki çalışmaları denetledi

Başkan Yazgı terminal bölgesindeki çalışmaları denetledi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehrin muhtelif yerlerinde yapılmakta olan belediye çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.Başkan Yazgı, hizmet denetleme gezisi kapsamında terminal...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehrin muhtelif yerlerinde yapılmakta olan belediye çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Başkan Yazgı, hizmet denetleme gezisi kapsamında terminal bölgesindeki belediye çalışmalarını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yazgı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Terminal, Metropol Koleji ve Özel Aksaray Hastanesinin bulunduğu noktada burayla ilgili bir projelendirme çalışması yapıldı ve tamamlandı. Bu proje çalışmasının ardından biz pratikte uygulamasına geçmiş bulunmaktayız. İlk etapta başlayacağımız yer. Hem Özel hastane hem de Metropol kolejinin bulunduğu sokakta bordür, kaldırım ve asfalt çalışmaları yapacağız. Bundan sonra hem Hastane hem de okulun daha önceki girişlerinin kapatılıp, bu noktadan verilecek. Bu nedenle hem trafik rahatlayacak hem de ulaşımla ilgili tüm sorunlar halledilmiş olacak” dedi.

Bölgede yapılacak yol ve kavşak düzenlemesine de değinen Başkan Yazgı, “Üzerinde bulunduğumuz bu noktada ise altyapı çalışmaları Su ve kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından devam ediyor. Bu çalışmaları tamamladıktan sonrada Fen işleri ekibimiz buranın gerekli olan yol düzenlemeleri ve kod düzenlemelerini yaptıktan sonra da asfalt çalışmalarını da yapacak. Bu arada Terminal karşısındaki göbek ile ilgili yeni bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu bölgede özellikle trafik karmaşası mevcuttu. Bu karmaşayı da bitirip, bu şekilde çözüme kavuşturarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.