Başkan Yazgı İçme Suyu İnşaatında İnceleme Yaptı

Başkan Yazgı İçme Suyu İnşaatında İnceleme Yaptı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hamidiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 5 bin tonluk su deposunun yapıldığı Hamidiye içme suyu inşaatında inceleme yaptı.Su deposu hakkında açıklama yapan...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hamidiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 5 bin tonluk su deposunun yapıldığı Hamidiye içme suyu inşaatında inceleme yaptı.

Su deposu hakkında açıklama yapan Başkan Yazgı, 72 bin metrelik içme suyu hattının 64 bin metresinin tamamlandığını ifade ederek, “Hamidiye’de 5 bin tonluk su deposu yapıyoruz. Bağlıköy de yapmış olduğumuz terfi istasyonunda 9.850 metrelik terfi hattında suyumuz orada basıldıktan sonra buradaki depoda su birikecek ve sonrada Hamidiye, Kırımlı, Bahçesaray, Aratol,Yeni Sanayi ve yeni Cezaevinin yararlanacağı şekilde bir su deposu yapılmış olacak” dedi.

Başkan Yazgı, “Bu depomuz 5 bin metreküp suyu burada beklettikten ve dinlendirdikten sonra bahsettiğimiz mahallelerimize ulaşmış olacak. Yine aynı şekilde 72 bin metrelik hattımızın 64 bin metresi bitmiş durumda. 8 bin metrelik hattımızda devam ediyor. Bu deponun şu anda % 85’i bitmiş durumda. Allah nasip ederse Ekim ayı içinde tamamlayıp ön çalışmaları yaptıktan sonra hizmete sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.