Başkan Yazgı, Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Başkan Yazgı, Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her hafta düzenlenen halk gününde vatandaşları makamında kabul ederek sorunlarını dinliyor ve belediyenin...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her hafta düzenlenen halk gününde vatandaşları makamında kabul ederek sorunlarını dinliyor ve belediyenin imkanları çerçevesinde vatandaşlara yardımcı oluyor.

Her hafta Salı günü vatandaşlarla buluşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her gün onlarca vatandaşın belediyeye gelerek yardım talebinde bulunduğunu ancak belediyenin imkanları dahilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, "Amacımız bu şehre ve insanlarına en güzel şekilde hizmet etmek. Bugüne kadar da hep bu ilkede hizmet ettik. Bundan sonrada edeceğiz. Halk günlerinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halkımızdan tek isteğimiz dua ve desteklerini esirgemesinler. Onların duaları ve destekleri ile bu şehre ve insanlarına en güzel hizmeti sunmanın gayretinde oluyoruz" diye konuştu.

Başkanla yüz yüze görüşüp sorunlarını ve taleplerini ileten vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.