Başkan Yazgı, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Yazgı, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.

Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Yazgı, dış birimlerde çalışan personellere hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlerin de bildiği gibi çok önemli süreçlerden geçtik. 3 yıl sakin olmadı. Hem yapmış olduğumuz seçim çalışmaları hem de 15 Temmuz da yaşanan hain darbe teşebbüsü birçok noktada çalışmalarımızı aksattı. Tabi önemli olan vatanımızın birliği bütünlüğü Allah bir daha yaşatmasın ve bu tür hainlere de fırsat vermesin. Hep birlikte birlik ve bütünlük içerisinde çalışmalarımızı en iyi noktaya getirsin" ifadelerini kullandı.

Başkan Yazgı, "Tabi bu arada amacımızda her zaman ki gibi Aksarayımıza ve halkımıza en güzel hizmeti sunmaktır. Hepinize teşekkür ediyorum. Gayretleriniz, emekleriniz, çalışmalarınızla belediyemizin görünen yüzü oluyorsunuz. O nedenle hepinizin yapması gereken şey işinizi bulunduğunuz konumdaki duruma göre en güzel şekilde yapıp aldığınız paranın da hakkını verip, bu insanların sizlere hayır duası etmesi sağlamaktır" dedi.

Daha sonra itfaiye müdürlüğüne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı, itfaiye müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı. İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, "Bizim için en önemli birimlerden birisi de itfaiye birimidir. Ben itfaiye ekibimizle gurur duyuyorum. Her şeyden önce teşekkür ediyorum çalışmalarından dolayı. Sizler itfaiye personelleri olarak en iyi şekilde çalışarak gayret gösteriyorsunuz. Bunu ben biliyorum. O nedenle kim ne derse desin ne söylerse söylesin ekibimizle bu işi profesyonelce yapan gerekli donanıma sahip, gerekli bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlarımızdan oluşan bir ekipsiniz. Gayretli çalıştığınızı, işinizi dikkat ve titizlikle yaptığınızı biliyorum. Bütün hemşehrilerimize şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki itfaiye ekibimiz ve personelimiz en güzel şekilde görevini yapıyor. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi bayram ziyaretleri kapsamında belediye hizmet binasına geçerek belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Yazgı, "Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Amacımız hemşehrilerimize kardeşlerimize en güzel hizmetleri sunabilmek. Bu noktada göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yapacağınız gayretli çalışmaların daha fazla ve güçlü bir şekilde artacağına inanıyorum.. Biliyorsunuz seçim var. Biz sanki her gün seçim olacakmış gibi işimizi her gün düzgün bir şekilde yapmak zorundayız. Her gün bu gayret içinde bulunmak zorundayız. Vatandaşlar geldiği zaman onlara güler yüzlü davranmak, onların meseleleri çözülmeyecekse neden çözülmeyeceğini, çözülecekse de hangi aşamalarda nasıl sonuçlanacağını net bir şekilde aktarmak zorundayız. Herkesin işini en iyi şekilde yapmasını istiyorum. Hedefimiz gayemiz Aksarayımızı en güzel şekilde yapacağımız hizmetlerle yapacağımız çalışmalarla personellerimiz olarak en güzel noktaya getirebilmek. Çıtamızı mümkün olduğu kadar en iyi yere kadar yükseltmektir" dedi.

Başkan Yazgı, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Yazgı, Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.