Başkan Yardımcısı Baydar Halk otobüsünde

Başkan Yardımcısı Baydar Halk otobüsünde

Başkan Yardımcısı Baydar, halk otobüsüne binip halkın memnuniyetini bizzat kendi sordu.

Aksaray’da toplu ulaşım sorununu çözmek için gece gündüz çalışan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, toplu ulaşım konusunda zaman zaman radikal kararlar alarak sorunları çözmekte oldukça kararlı. Aksaray Belediyesinde Ulaşım hizmetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Baydar, bu doğrultuda yeni projeler geliştiriyor. Aksaraylıların toplu ulaşım konusunda beklenti ve isteklerini tespit etmek için halk otobüsüne binen Başkan Yardımcısı Baydar, halkın memnuniyetini ve şikâyetini bizzat kendisi sordu.  

 

Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar ile Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hasas-Toki hattında denetim yaptı ve vatandaşlarla problemler hakkında söyleşi de bulundu. Otobüs şoförleri ile de görüşme yapan Serdar Baydar vatandaşların istek ve şikâyetlerini tek tek not aldı.

 

Başkan Yardımcısı Baydar” Biz hattı sürekli sahadan ve elektronik ortamdan denetime dahil ediyoruz. Gelen şikâyetleri de denetime dâhil ediyoruz. Şikâyetiniz olursa belediyemizin 153 Beyaz masa ve 2161616 ulaşım merkez hattını arayabilirsiniz. Şu bugün yaptığımız düzenlemeler ve iyileştirmeleri sahada vatandaşımız gözü ile inceliyoruz. Ve şu an görüyoruz ki bu düzenlemeler sahaya olumlu yansımış. Geçmişte olan şikâyetler görülmüyor. Ayrıca bu denetimler çok sıkı bir şekilde her an yapılacak. Sorun tespitinde gerekli uygulama ve ceza işlemleri yapılacaktır”dedi.

Aksaray’da modern bir toplu ulaşımı sağlamayı hedeflediklerini belirten Baydar, yakın zamanda son model araçlar ve durakları hizmete açmak için çalışma başlattıklarını, toplu taşıma hizmet şeklinin ve hatta zihniyetinin değişeceğine sözlerine ekledi.

 

Hat güzergâhında şu an herhangi bir problem olmadığını belirten vatandaşlar genel olarak memnuniyetini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.