Başkan Kayan, "Üreticilerimiz İçin Tüm Kolaylıklar Sağlanacak"

Başkan Kayan, "Üreticilerimiz İçin Tüm Kolaylıklar Sağlanacak"

Aksaray’da üreticilerin çıkarları doğrultusunda son derece önemli adımlar atarak üretime ve üreticiye destek olan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, üreticilerin yeminden hayv...

Aksaray’da üreticilerin çıkarları doğrultusunda son derece önemli adımlar atarak üretime ve üreticiye destek olan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, üreticilerin yeminden hayvanlarının küpelemesine kadar her türlü çalışmalarda destek sağlıyor.

Üreticilerin girdilerinin düşmesi için yem fabrikalarıyla anlaşan Başkan Kayan, üreticilere piyasadan ucuz ve kaliteli yem girdisini sağlıyor. Amaçlarının üreticilerin kazancını sağlamak ve destek olmak olduğunu belirten Başkan Kayan, “Birliğimizin 3 bin üyesi var. Biz bu üyelerimizin kazancını artırmak, destek olmak için birçok girişimlerde bulunduk ve hepsini başardık. Örneğin üreticilerimiz artık ucuz ve kaliteli yem alabiliyorlar. Süt pazarlaması konusunda üreticimize yardımcı olduk. Sütün daha iyi paralara satılmasını sağladık. Süt analiz laboratuarı açtık. Böylelikle daha kaliteli ve hijyenik süt üretimini sağladık. Daha birçok çalışmamız var. Üreticilerimizin kazancı bizim kazancımızdır. Elimizden ne gelirse tüm kolaylığı sağlayıp kazançlarını daha da artıracağız inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.