Başkan Karatay: "15 Temmuzu Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız"

Başkan Karatay: "15 Temmuzu Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ne olursa olsun 15 Temmuz hain kanlı darbe girişimini asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirterek,...

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, ne olursa olsun 15 Temmuz hain kanlı darbe girişimini asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirterek, 15 Temmuz akşamı tüm Türkiye'de olduğu gibi Aksaray Meydanından tüm dünyaya haykıracaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Karatay, 15 Temmuz etkinliklerine tüm Türkiye'de olduğu gibi Aksaray'da da 11 Temmuz itibari ile başladıklarını hatırlatarak, "Başta şehitlik anıtımızı ziyaret ettik, daha sonra mevlidi şerif okuttuk. Şehit ailelerimizle bir araya geldik ve organizasyonlarımız devam ediyor. 15 Temmuz FETÖ terör örgütünün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en kanlı darbe girişimlerinden birisi olarak akıllarımızda yer etti. 15 Temmuz'un seneyi devriyesinde gerçekten o günleri bir kez daha derinden yaşıyoruz. 249 şehidimiz, 2 bin 194 gazimizle beraber 15 Temmuz'u unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı her ortamda dile getirdik. 15 Temmuz günü de meydanda yine o günü anmak adına tüm vatandaşlarımızla birlikte 15 Temmuz'u anacağız. 15 Temmuz 2016 tarihinden buyana devletimizin ne kadar güçlü olduğunu, milletimizin, devletine sahip çıkmak adına, vatanına sahip çıkmak adına canını, kanını, her şeyini feda ettiğini birlikte gördük. Meydanlardan tüm dünyaya haykırdık. Asla ve asla boyun eğmeyeceğimizi, bu vatan topraklarımızı hainler başta olmak üzere hiç kimseye vermeyeceğimizi defalarca dile getirdik. Yine 15 Temmuz 2017 tarihinde bunu meydanlarımızdan tüm dünyaya haykırmak için, ezanlarımızın, selalarımızın darbeleri susturduğunu bir kez daha hatırlatmak için ben tüm vatandaşlarımızı 15 Temmuz'da meydana bekliyorum. Hep birlikte o günleri tekrar yad etmeyi, asla ve asla o günleri unutturmamayı gaye edinerek birlikte olmak için tekrar bir çağrıda bulunmak istiyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.