Başkan Akbulut, "Öğretmenlerimiz Aydınlık Düşünen Mimarlarımız"

Başkan Akbulut, "Öğretmenlerimiz Aydınlık Düşünen Mimarlarımız"

Aksaray’ın merkeze bağlı Topakkaya Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle beldede bulunan okulları gezerek öğretmenlerin gününü kutladı.Öğretmenlerle bir bir görüşe...

Aksaray’ın merkeze bağlı Topakkaya Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle beldede bulunan okulları gezerek öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmenlerle bir bir görüşen Başkan Akbulut, “Öğretmenler çocuklarımızı, yani geleceğimizi emanet ettiğimiz, her şartta ve her koşulda insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, gerekirse bu yolda canını ortaya koyan, bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarlarıdır. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak etmektedir. Bu günün yöneticileri olarak ne yaparsak yapalım, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak kişiler öğretmenlerdir. Çünkü bir milleti çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak tek bir meslek vardır, o da öğretmenliktir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ’Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ dedi" ifadelerini kulladı.

aşkan Akbulut ziyaret ettiği öğretmenlere çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.