Basın, Toplumda “Akupunktur Etkisi” oluşturuyor

Basın, Toplumda “Akupunktur Etkisi” oluşturuyor

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı ve Şube Müdürleri, Karaman Valisi Murat Koca ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Paslı: Basının, topluma yönelik hizmetlerinde “Akupunktur Etkisi” meydana getirdiğini söyledi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon (BYEGM) Konya İl Müdürü Cemil Paslı ile Şube Müdürleri, Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy, Karaman’da faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarını ziyaret etmek üzere Karaman’a gitti. Karaman Valisi Murat Koca ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı da ziyaret eden Paslı; Basının, topluma yönelik hizmetlerinde “Akupunktur Etkisi” meydana getirdiğini ifade ederek, Akupunkturun insan vücudundaki dolaşım ve sinir sistemini rahatlattığını, basının da yaptığı haberlerle, devletin vatandaşa sunduğu kamu hizmetlerinde otokontrolü sağlayarak, devletin vatandaşa uzanan elini güçlendirdiğini söyledi.

Karaman’da “Yeni Marmara” ya Hazır

Ziyarette ayrıca Konya’da dile getirilen “Yeni Marmara” hedefinin, Karamanda da gündemde olduğunu müşahede ettiklerini belirten Paslı; Karaman Valisi, Belediye Başkanı ve Karaman basınının da bu projeye inandığını ve Yeni Marmara hedefinin gerçekleşmesi konusunda bölgenin her türlü imkan ve fırsata sahip olduğu yönünde fikir birliğinin oluştuğunu sözlerine ekledi. haberfark.net

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.