Aykut Pekmez Aksaray Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Aykut Pekmez Aksaray Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Vali Aykut Pekmez 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem ilk gününde Aksaray Ortaokulunu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Aksaray Ortaokuluna ziyarette bulunan Vali Pekmezi Okul Müdürü Bayram Demirtaş, okul aile birliği başkanı,okul öğretmenleri ve öğrenciler karşıladı.

Okul Müdürü Bayram Demirtaş ve öğretmenler ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez daha sonra 6-A sınıfını ziyaret ederek öğrencilerin Sosyal Bilgiler dersine katıldı. Sosyal Bilgiler Öğretmeni İshak Yiğit’in dersini öğrenciler ile birlikte dinleyen Vali Pekmez, öğrencilere sorular sordu.

Vali Pekmez, öğrencilere derslerinde daha başarılı olmaları için çok çalışmaları, çok kitap okumaları gerektiğini belirterek, “şimdiden çalışmaya başlarsanız emin olun önünüzdeki sınavlar sizin için daha kolay olur. İnanıyorum bu sınıfımızda, bu okulumuzda çok sayıda çocuğumuz, güzel yerlere gelecekler” diyerek derslerinde başarılar diledi.

Teneffüs zilinin çalması ile birlikte öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelen Vali Pekmez, öğretmenlere ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Öğretmenler ile bir süre sohbet ettikten sonra, okul idarecileri, okul aile birliği başkanı ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Pekmez okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.