ATSO’dan üyelerine indirimli sağlık hizmeti

ATSO’dan üyelerine indirimli sağlık hizmeti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile özel bir hastane arasında yapılan protokol kapsamında ATSO üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde 20 İndirimli...

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile özel bir hastane arasında yapılan protokol kapsamında ATSO üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde 20 İndirimli sağlık hizmeti sunulacak.

Muayene, laboratuvar, görüntüleme hizmetleri, medikal yatışlar ve ameliyat gibi hizmetleri kapsayan indirim uygulamasının hayırlı olmasını dileyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, protokol sonrası yaptığı açıklamada, "En büyük amacı ve gayesi arasında üyelerinin menfaatlerini korumak en uygun şartlarda hizmetler almasını sağlamak olan Ticaret ve Sanayi Odamız, eğitimde yaptığı indirimli uygulamaların sonrasında sağlık alanında özel bir hastanemiz ile anlaşma sağlayarak, mevcut fiyatlar üzerinden %20 İndirim uygulaması başlatmıştır. ATSO'ya kayıtlı yaklaşık 4 bin 500 üye firmamızın yetkilileri ile birinci derece yakınları indirimli sağlık fiyatlarından faydalanacaktır. Bu alanda yaptığımız bu protokol tamamıyla üyelerimizin menfaatleri düşünülerek yapılmış olup, imzalanan protokolün üyelerimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ATSO’dan üyelerine indirimli sağlık hizmeti

ATSO’dan üyelerine indirimli sağlık hizmeti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.