ATSO Üyelerine İndirimli Elektrik Tarifesi

ATSO Üyelerine İndirimli Elektrik Tarifesi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Enerya Elektrik Ticaret Anonim Şirketi ile yapmış olduğu protokol kapsamında üyelerine indirimli elektrik tarife uygulamasını hayata geçirdi.

30.04.2015 Tarihinde yürürlüğe giren protokol kapsamında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Ticarethanelerde %15, Tarımsal Sulama Ruhsatı olanlara ve geçerli Sanayi Sicil Belgesi olan Organize Sanayi Bölgesindeki ATSO üyelerinde ise %2,5 oranında indirim uygulanacağı açıklandı.

Konu ile ilgili olarak basın açıklaması yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ İlimizde elektrik dağıtım firması olan Enerya Elektrik Ticaret Anonim Şirketi ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerine indirimli elektrik tarifesi uygulanması noktasında protokol imzalamış bulunuyoruz.

Tedarikçi firmanın Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu olan EPDK tarafından onaylanan tarife tablosundaki Elektrik Birim Fiyatına temel teşkil edecek şekilde indirim oranı hayata geçirilirken birçok üyemizin protokolden faydalanmasını bekliyoruz.

Bu protokol ile birlikte özellikle Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızın elektrik tarifelerinde büyük oranlarda düşüşler bekliyoruz. Bugün bir fabrikamız ay boyunca ciddi rakamlarda elektrik tarifesi öderken bu tutarlardan Sanayi Sicil Belgesi olan Organize Sanayi Bölgesindeki ATSO üyelerine %2,5 Ticarethanelere ise %15 oranında bir indirim uygulanacaktır. Bu oranlar fabrikalarımızın tarifelerine yansıtıldığında yatırımcılarımıza olumlu yansıyacaktır.

ATSO üyelerimizin daha az maliyetlerle üretim yapmalarını sağlamak adına Enerya Elektrik Ticaret Anonim Şirketi ile imzalamış olduğumuz protokolümüzün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.