ATSO Üyeleri Endüstri Zirvesi KONMAK Fuarına Katıldı

ATSO Üyeleri Endüstri Zirvesi KONMAK Fuarına Katıldı

Konya Ticaret Odası (KTO) Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen Konya Endüstri Zirvesi 4 ayrı fuara ev sahipliği yaptı.

KTO Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen Konya Endüstri Zirvesi fuarlarının açılışı gerçekleştirildi. Konmak 2016 Konya 13.Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı, Konelex 2016 Konya 11.Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon Fuarı, İskon 2016 Konya 11.İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç Ve Lojistik Fuarı, Konya 2.Sac İşleme Teknolojileri fuarında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası sektörde faaliyet gösteren üyelerini  buluşturdu.

Aksaray Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ,yaptığı açıklamada ATSOüyelerini önemli bir fuar organizasyonu ile buluşturduklarını ifade etti.. Gelişen, değişen tüketici taleplerini karşılamak için fuara katılan üyelerin fuarda gördükleri ilgiden ve kurdukları önemli iş bağlantılarından memnuniyetleri kendilerine ilettiklerini söyledi. Her fuarın  üyeleri açısında yeni bir iş sahası olduğuna vurgu yaptı.

Kendilerinin de  üyelerinin  talepleri doğrultusunda fuarlara katılım göstermeye çalıştıklarını . Bütün meslek komiteleri ve üyelerinin faaliyet gösterdiği sektörlerdeki  fuar organizasyonlarına katılmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. aksaraymedya.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.