ATSO Üyeleri Domotex Halı Fuarına Katıldı

ATSO Üyeleri Domotex Halı Fuarına Katıldı

Domotex Turkey Gaziantep Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yapıldı.

164 Gaziantep firmasının stant açtığı fuarda, yabancı katılımcılarda yer aldı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının  sektörde hizmet veren üyeleri, ATSO Yönetim Kurulu üyesi Cebrail Çınar ve ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak başkanlığında DomotexTurkey Gaziantep Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarına katıldı.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “Halı sektöründe ülkemizde önemli bir noktada bulunan Gaziantep bu yıl Domotex fuarına ev sahipliği yaparken Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde bu önemli fuara sektör üyelerimiz ile birlikte iştirak ettik.

Yurtiçi ve yurtdışından 190’dan fazla firmanın katıldığı ve 23 bin metrekare alanda makine halıları ile yan sanayi ürünlerinin sergilendiği Domotex Halı Fuarı üyelerimizden tam not almıştır. Bugün Dünya’nın birçok ülkesine Halı ihracatı gerçekleştiren Gaziantep ülke ekonomisine bu noktada önemli bir katkıda bulunuyor, Türkiye’nin başarılı olduğu üretim sektörlerinden birisini temsil etmektedir. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde DOMOTEX fuarına katılmaktan ve üyelerimizin katılım sağlamalarından dolayı büyük mutluluk duyduk. Açılan her fuar ve etkinlik şehrin marka değerini artıracak ve  gelişiminekatkı sağlayacaktır. ATSO olarak ilimiz sanayisine katkıda bulunacak her türlü fuar organizasyonuna katılım göstereceğiz" şeklinde konuştu.

DomotexTurkey  Gaziantep Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında kafile başkanlığı yapan  ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak; Tarsus Ticaret ve Sanayi odası  meclis başkan yardımcısı  ile kahvaltıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Şehrimize yatırım yapmaları konusunda  Aksaray’a davet ettik. Bizlere gösterdikleri konukseverlikleri ve dostane yaklaşımları içinde  Tarsus heyetine teşekkür ediyorum. Fuarlar meslek ve tanıtım açısından çok önemli.. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası   olarak Sektörle uğraşan üyelerimiz,  ülkemizdeki üreticilerle dünyanın alıcılarını, markalarını bu fuarda görme imkanı buldu. Ülkemizin ticaretinin, sanayisinin gelişmesinde bu tür fuarlar  hizmet sektörünün  belirli bir noktaya gelmesi, gelişmesi, para kazanması ve yatırım yapması için çok önemli bir etkinlik" dedi. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.