ATSO Resmen Akredite Oda Oldu

ATSO Resmen Akredite Oda Oldu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO ) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan Akreditasyon Sistemi kapsamında geçtiğimiz Perşembe günü TOBB İkiz Kulelerde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katıl

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önemle üzerinde durduğu ve beş yıldızlı oda tabirini kullandığı Akreditasyon Sistemi Londra, Paris, Amsterdam, Münih’te odalar tarafından üyelere nasıl hizmet veriliyorsa Türkiye’de aynı hizmetin verilmesini sağlamayı ön görüyor.

Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine geçtiğimiz yıl içerisinde Akredite Oda olmak için başvuran ve yoğun bir çalışma döneminden sonra denetimlerden başarı ile çıkarak B seviyesinde Akredite Oda olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin beş yıldızlı Odası oldu.

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen görkemli törende TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın elinden alınan Akredite Oda Belgesinin sonrasında basın mensuplarına değerlendirme yapan ATSO Başkanı Koçaş, yapmış olduğu açıklama da;  “ İç Anadolu Bölgesinin Parlayan Yıldızı Aksaray’ımızın sanayi anlamında öncüsü olan Odamızın 5 Yıldızlı olabilmesi için verdiğimiz emeklerin neticesinde bugün burada belgemizi TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık’ın elinden aldık.

10. Dönem Odalar içerisinde yanlış hatırlamıyorsam dördüncü Oda olduk. Bu büyük bir başarı olmakla beraber verilen emeklerin karşılığıdır. Burada personellerimize göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve Odamızın daha iyi yerlerde olabilmesi için ekip çalışması gerçekleştiriyoruz. ATSO Yönetimine geldiğimiz günden bu yana kamuoyunun da takip ettiği üzere birçok çalışma yaptık ve birçok program düzenledik.  Allah’a şükürler olsun ki bu büyük ailemiz bütün çalışmalarının altından başarı ile kalktı. Artık ATSO Avrupa’daki odalardan farksız değildir.  

Biz almış olduğumuz Akredite Oda belgesini üyelerimize armağan ediyoruz ki bu alınan belgenin anlamı onlar içindir ki  bizi biz yapan değerli üyelerimizdir.  Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının emeklerinin karşılığı olarak almış olduğu Akreditasyon Belgesinin hayırlı olmasını diliyorum” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.