ATSO Meclisi Yazgı’yı Konuk Etti

ATSO Meclisi Yazgı’yı Konuk Etti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası temmuz ayı olağan meclis toplantısına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da katılım gösterdi.

Aksaray'da iş dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan Meclis Toplantısında, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Başkan Vekili Rafet Altınpınar, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Canbulut, Serdar Baydar, Mustafa Karahancı ve ATSO Meclis Üyeleri yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Fatih Tekin yaptığı konuşmasında; “Her daim İş Dünyamızın yanında olan ve düzenlemiş olduğumuz toplantılarımızda bizleri kırmayarak katılım gösteren Aksaray Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya Meclisimiz ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum.

Ortak Aklın Gücüyle “Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da İnşa Ediyoruz” vizyonuyla hareket ettiğimiz yolda bu zamana kadar sanayicilerimiz, esnaflarımız ve iş dünyamız ile birlikte hareket ettik.

Sanayide, Tarımda, Hayvancılıkta, Turizmde her alanda her sektörde 5 Bin üyemizin verdiği güçle şehrimize en iyi projeleri kazandırmak ve hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Burada bulunan her bir arkadaşımız şehrimizin çeşitli sektörlerinin mutfaklarında olan insanlardır. Sorunları en iyi bilen, gözlemleyen ve çözümü noktasında hareket eden arkadaşlarımıza ve Belediye Başkanımıza bir kez daha katılımından dolayı teşekkür ediyorum.

Yazgı “Aksaray’ın geleceğini ortak akılla inşa edeceğiz”

Aksaray’ın geleceğini ortak akılla inşa edeceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da iş dünyasının temsilcilerini yönelik olarak yaptığı konuşmasında; “Öncelikle bugün burada bizleri konuk eden başta ATSO Meclis Başkanımız Fatih Tekin olmak üzere Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının Meclis üyelerine şahsım ve Belediyemiz adına teşekkür ediyorum.

4 Yıllık süre zarfında Aksaray Belediyesi olarak, 1 Milyar TL gibi bir yatırımın ve projenin yapıldığı şehrimizde ne mutlu ki bizlere alnımız açık bir şekilde verdiğimiz sözleri yerine getirdik.

Bugüne kadar şehrimizin her noktasında hatta belediyemizin çalışma alanlarının girmediği noktalarda bile onlarca çalışma yaparak üzerimize düşen görevi fazlası ile yaptığımıza inanıyoruz.

Aksaray’ı baştan sona yenilemek, her alanda ufkunu açmak için projeler geliştirdik ve bu projeleri hayata geçirdik.

Belli bir kısım projelerimizden memnun olmamış ve beğenmemiş olabilir ama bilmenizi istiyorum ki bu projelerin tamamı büyük bir kitlenin bizlere ilettiği sorunlardan yola çıkılarak hazırlanmıştır. Nasıl ki sizler sanayide ve iş dünyamızda işin mutfağında olan ve sorunları en iyi bilen insanlarsınız ve bizlere sorunlarınızı iletiyorsunuz vatandaşlarımızda bizlere Belediyemize gelerek sorunlarını iletiyorlar. Bizler bu sorunları çalışma arkadaşlarımızla birlikte ortak şekilde değerlendirerek en iyi çözüm noktasında çalışma kararı alıyor proje üretilmesi gerekiyorsa en kısa sürede o sorunu çözüme kavuşturacak olan projeyi hayata geçiriyoruz. Bizler ATSO Meclis Başkanımızın da dediği gibi ortak akılla gelecek Türkiye’nin kentini inşa edeceğiz. Bu anlamda sizlerin ve vatandaşlarımızın bizlere olan katkısı ile şehrimizin çok daha iyi yerlerde olacağından kimsenin en ufak şüphesi olmasın.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.