ATSO  Heyeti Ak Parti İl Başkanı Altınsoy İle Görüştü

ATSO Heyeti Ak Parti İl Başkanı Altınsoy İle Görüştü

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve yönetim...

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aksaray Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile görüştü.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy'a hayırlı olsun dileklerini ileten ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Aksaray'a yeni hizmetlerin yapılmasında AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy'un çok emeğinin olacağını vurgulayarak, Hüseyin Altınsoy'a görevinde başarılar diledi.

Aksaray halkının Hüseyin Altınsoy isminde birleştiğini ve bu önemli görevde görmekten dolayı iş dünyasının da mutlu olduğunu dile getiren ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ise, "Hüseyin Başkan Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı görevi sırasında da Aksaray'a önemli hizmetler etmiş çok değerli bir insandır. Kamuoyundan ve iş dünyamızdan takip ettiğimiz gözlemlere göre Hüseyin Altınsoy AK Parti İl Başkanlığında herkesin ortak görüşü olmuştur. Bu anlamda kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Refah düzeyi yüksek, iş dünyası gelişmiş bir şehrin adımlarını birlikte atmayı diliyoruz. "Biz bu şehri çok seviyoruz" sloganı ile çıkmış olduğumuz yolda AK Parti İl Başkanımızın da destekleri ile Aksaray'ı hem sanayi de hem de yaşanabilir şehir yolunda marka yapmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Aksaray AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy'un da bu anlamda bize her zaman destek vereceğine ve hedef Aksaray ise ilimize elinden geldiğinin fazlasını göstererek hizmet edeceğine canı gönülden inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odasının Aksaray iş dünyasının aynası olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirirken, "Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli başkanlarına ve çalışma arkadaşlarına yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamız ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olmakla beraber en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başında gelmektedir. Bu anlamda mesele Aksaray ise hep birlikte hareket edeceğimizin ve ATSO ile ilimiz yararına olan her çalışmaya imza atacağımızın bilinmesini isterim. Aksaray'ı daha iyi noktalara getirmek için birlik ve beraberlik çatısı altında çalışmalar yapacağımızı belirterek, ATSO heyetimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.