ATSO Dünya Markalarını Aksaray’a Davet Etti

ATSO Dünya Markalarını Aksaray’a Davet Etti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, 07-10 Mayıs 2015 Tarihleri arasında düzenlenecek olan OTO SHOW fuarı için Dünyaca ünlü otomotiv markalarını Aksaray’a davet e...

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, 07-10 Mayıs 2015 Tarihleri arasında düzenlenecek olan OTO SHOW fuarı için Dünyaca ünlü otomotiv markalarını Aksaray’a davet etti.

Aksaray bayilikleri bulunmayan firmalarla diğer şehirlerde görüşmeler gerçekleştiren Koçaş, “İlimiz tarihinde ilk defa düzenlenecek olan OTO SHOW Fuarı kapsamında dünyaca ünlü markaları ilimize davet etmek için geçtiğimiz hafta içerisinde diğer şehirlerde görüşmeler gerçekleştirdik. Marka Şehir olma yolunda ilimiz adına büyük bir önem arz eden OTO SHOW fuarının üst düzey katılımla gerçekleşmesini sağlamak amacıyla otomotiv firmalarını ilimize davet ediyoruz. Bu fuara büyük önem vermemizin nedeni Otomotiv sektörü, demir çelik, lastik, Petro kimya gibi genel temel sanayi dallarında başlı başına alıcı ve bu sektörlerdeki teknolojik gelişmenin de sürükleyicisidir. Turizm, alt yapı ve inşaat ile uğraşan ulaştırma ve tarım sektörlerinin gerek duyduğu her çeşit motorlu araçlar, sektör ürünleri ile sağlanmaktadır. Bu sektörlerdeki değişimler ekonominin tümünü yakından etkilemektedir. Otomotiv sektörü kendisi dışında lastik, akü gibi birçok otomotiv ürünlerinin tüketiciye ulaşmasını sağlayan, bunu destekleyen pazarlama bayi, servis, akaryakıt, finans ve sigorta sektörlerine de geniş iş imkanları ile istihdam sağlamaktadır. Bu yüzden Aksaray’da böyle bir fuarın düzenlenmesi için çalışmalar başlattık ve bu çalışmaları gece gündüz devam ettiriyoruz. Aksaray Dünya’nın en çok takip edilen ve Fuarların göz bebeği olarak değerlendiren OTO SHOW fuarından alnının akıyla çıkacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.