Ataklı, Cerran ve Yağan Köylerini ziyaret etti

Ataklı, Cerran ve Yağan Köylerini ziyaret etti

Aksaray Valisi Şeref Ataklı merkeze bağlı Cerran ve Yağan köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Cerran Köyüne DSİ tarafından yaptırılan sulama göletinde incelemelerde bulunan Vali Ataklı Köy Muhtarı Nusret Yar’dan bilgi aldı.

Yapımı tamamlanan ve su tutulan büyük ölçekli sulama göletinin tarımsal alanda çok büyük fayda sağlayacağını belirten Vali Ataklı, tarımsal ürün çeşitliği, meyvecilik ve sebze çeşitlerinin yetiştirilerek vatandaşların ekonomik olarak daha iyi duruma geleceğini belirtti. Ekecik bölgesinde su kaynakları bakımından bir çok bölgeye göre iyi durumda olduğunun söylenebileceğini ifade eden Vali Ataklı, uygun bulunan bölgelerde sulama göletleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Köye ulaşımın sağlandığı yolda incelemelerde bulunan Vali Ataklı daha sonra Yağan Köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı Ahmet Pektaş ve vatandaşlarla görüşen Vali Ataklı burada sorunları dinledi. Sulama konusunda yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Ataklı DSİ yetkililerine talimat vererek yaşanan sorunların tespiti ve çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.