ASÜ’de Bu Yıl Öğrenci Sayısı 20 Bin Olacak

ASÜ’de Bu Yıl Öğrenci Sayısı 20 Bin Olacak

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Türkiye’de sağlık alanına yapılan yatırımların karşılık bulduğunu belirterek, ASÜ’nün sağlık alanına yapılan yatırımlarla büyümesi için çalıştıklarını belirtti.

Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin kurulmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini ancak, bu çalışmaların el birliğiyle mümkün olduğunu söyleyen Rektör Şahin, yerel medya ziyaretlerini sürdürüyor. Yapmak istedikleri çalışmalar için yerel idarecilerin, siyasilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve medyanın desteğini beklediklerini ifade eden ASÜ Rektörü, “Yaptığımız işlerin ve çalışmaların hangi aşamada olduğunu kamuoyu ile mutlaka paylaşacağız. Aksaray’ımız için öncelikli olan her konu bizim de önceliğimizdir” dedi. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ziyaretleri kapsamında, kurmayı düşündükleri diğer fakültelere ilişkin de bilgiler verdi ve bu yıl ASÜ’deki öğrenci sayısının 20 binleri bulacağının altını çizdi.

Prof. Şahin sırasıyla 68 Haber, Pusula ve Güncel Gazetelerinin Yöneticileri Nazmi Çalışkan ve Cumali Dağ, Posta Gazetesi sahibi Bilal Bölükbaş, Uluırmak Gazetesi sahibi Cengiz Tarhan ve Hasandağı Gazetesi sahibi Âdem Doğruer’le görüştü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.