Altınsoy, “Yurtdışı Seçmenlerimizin Oy Kullanma İşlemi Başlamıştır“

Altınsoy, “Yurtdışı Seçmenlerimizin Oy Kullanma İşlemi Başlamıştır“

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Yurtdışındaki vatandaşların havalimanlarında oy kullanma işlemleri 7 Haziran tarihi itibariyle başladığını belirtti.

Altınsoy, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin 327, 330, 333 ve 334 sayılı kararları Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandığını belirterek, “24 Haziran Seçimlerinde gümrük kapılarında görev yapacak geçici gümrük kapısı seçim kurulları ve sandık kurullarının görev ve yetkileri ile buralarda oy verme işlemlerine ilişkin YSK kararına göre, yurt dışı Seçmen Kütüğü'ne kayıtlı seçmenlerin gümrük kapılarında oy verme işlemleri 7 Haziran Perşembe itibariyle başlamış olup, 24 Haziran Pazar günü saat 17.00'de sona erecek.60 ülke ve 123 temsilcilikte sandık kurulacak, yurt dışında oy verme saatleri 09.00-21.00 olarak uygulanacaktır” dedi.

İl Başkanı Altınsoy, ayrıca oy kullanmak için havalimanına gidecek vatandaşların gidiş dönüş işlemlerine yardımcı olacaklarını ifade edip, “Havalimanlarında oy kullanacak vatandaşlarımız, zaman kaybetmeden İl Başkanlığımıza başvurabilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.