Ali Abbas Ertürk, “İktidar Olmaya İlk Defa Bu Kadar Yakınız!”

Ali Abbas Ertürk, “İktidar Olmaya İlk Defa Bu Kadar Yakınız!”

CHP adayları Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan ve Pelin Yıldırım beraberlerinde İl Başkanı Ramazan Koçak, Güzelyurt İlçe Başkanı Muzaffer Uğur ile Güzelyurt ilçesi, Bozcayurt ve Gaziemir köylerinde partililerle ve vatandaşlarla buluşuyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan ve Pelin Yıldırım beraberlerinde İl Başkanı Ramazan Koçak, Güzelyurt İlçe Başkanı Muzaffer Uğur ile Güzelyurt ilçesi, Bozcayurt ve Gaziemir köylerinde partililerle ve vatandaşlarla buluştu.  CHP Aksaray Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk yaptığı açıklamada “ CHP  Aksaray’da son 4-5 seçimi baz aldığımızda ilk defa bu kadar seçim kazanmaya yakın, iddialı bir seçime girmektedir. Teşkilat yapısı tek vücut bütünleşmiş durumda adeta zafere odaklanmış durumda çalışmaktadır. Her gün tüm teşkilatımızla üç dört koldan sahadayız ” dedi.

MUHARREM İNCE’YE BÜYÜK GÜVEN VAR

Ertürk konuşmasında, “ Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra, Aksaray’ da çok ciddi ivme yakalanmıştır. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin heyecanı, rüzgarı sahada çok net şekilde görülmektedir. Seçmenlerimizin Muharrem İnce’ye duyduğu güven ondan beklentileri umutları yüksek düzeydedir. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olması ile CHP tabanı ilk defa bu kadar iktidar olmaya inanmıştır. İktidar olmak için çalışmaktadır “ dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZIN VAATLERİNİ ANLATIYORUZ

CHP Aksaray Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, Sahada seçmenlerimize bir yandan Cumhurbaşkanı adayımızı anlatıyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızın projelerini vaatlerini toplumun her kesimine sunmuş olduğu projelerini anlatıyoruz.

3.600 EK GÖSTERGE SÖZÜMÜZ CİDDİ İLGİ GÖRMÜŞTÜR

CHP Adayı Ali Abbas Ertürk, “Zor koşullarda görev yapan Polislerimize, öğretmenlerimize ve hemşirelerimize  3.600 ek gösterge sözü veriyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızın eğitimci olması, ülkemizde eğitimin sorunlarının çözümü noktasında çok büyük bir şans. İktidar olduğumuzda Eğitimle ilgili yapacaklarımızı anlatıyoruz. Öğretmenlerimiz yoksulluk sınırında görev yapıyor. Atanamayan öğretmenler var. 180 bin öğretmen ataması CHP iktidarında yapılacaktır. Çalışan öğretmenlerimizin ek göstergeleri olmadığından ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. Onları öğretmenlere vereceğiz. Öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler gününde bir maaş ikramiye vereceğiz. Öğretmenler gününü Öğretmenler bayramına çevireceğiz” dedi.

NİÇİN ADAY OLDUĞUNU ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk niçin adayı olduğunu da şöyle anlattı: “Aday olmamda örgütümüzün talebi ana etken olmakla birlikte , Aksaray’ın son 15 yılda milletvekilleri ve belediye başkanlarının yetersizliği nedeniyle hak ettiği hizmetleri alamaması , bununla birlikte Aksaray’ımızın 15 yıldır sahipsiz olması, benim adaylığımdaki en önemli etkenler olmuştur. “ aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.