Aksarayspor’a Seri Peşinde

Aksarayspor’a Seri Peşinde

​Aksarayspor cumartesi günü 24. hafta heyecanında deplasmanda oynayacağı Arsin maçı için dün sabah Trabzon’a gitti.

Trabzon deplasmanına 3 puan için giden siyah beyazlılarda   sakatlığı devam eden ve 2 hafta daha yeşil sahalardan uzak kalması beklenen Burak Bükel ve  sarı kart cezalıları olan sağ bek  Arif Yağız ile orta saha oyuncusu  Zahid Aydın zorlu 90 dakikada görev alamayacak.

Ligde galibiyet hasretini dindiren siyah beyazlılar Trabzon deplasmanında galibiyet serisine devam ederek  ligde çıkışını sürdürmek istiyor. Alt sıralardan kurtulma adına önemli bir sınava çıkacak temsilcimiz rakibinden  hem ilk devrenin rövanşını almak hem de  ilk deplasman galibiyetine imza atmayı hedefliyor. siyah beyazlılarda genç teknik adam

 Ümit Dohman; futbolcularının Çankırı deplasmanında başlayan iyi futbollarını Sivas galibiyeti ile devam ettirerek  3 puan hasretini dindirdiklerini ve çıkışlarının devam etmesi için Trabzon deplasmanında da hedeflerinin galibiyet olduğunu   belirtti. her geçen takım için birlikteliğin  üst sevilere çıktığını ve sahaya yansıttıklarında ortaya pozitif bir güç çıktığını savundu.  futbolcularının özgüvenlerinin yerinde olduğu ve deplasmanda rahat bir futbol ortaya koyduklarını ve Arsin karşısında hem iyi futbol hem de  galibiyetle Aksaray’a döneceklerine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.