Aksarayspor Kaderini Çizecek

Aksarayspor Kaderini Çizecek

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor Pazar günü saat 13:30’da Dağılgan stadında kümede kalma yarışında önemli rakiplerinden olan Çine Madranspor ile karşı karşıya gelecek.

Siyah beyazlı temsilcimiz büyük  önem taşıyan Çine Madranspor karşılaşmasını Sakarya Bölgesinden hakem  Serkan Önsal yönetecek. Çine Madranspor maçı öncesinde temsilcimizde sakat oyuncu bulunmazken cezalı olan Mesut Yılmaz forma giyemeyecek. Siyah beyazlılar zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile tamamladı. buğu öğleden sonra  hafif ter antrenmanı yaparak tesislerde kampa girecek. Aksarayspor ’un ligde kaderini belirleyecek Çine Madranspor karşılaşmasında alınacak 3 puan ligde kalma adına umutları yeşertecek. Kaybedilecek puan ise  siyah beyazlı temsilcimiz adına umutların mucizelere bırakacak. Oldukça kritik olan Çine Madran maçında siyah beyazlı ekipte tek  hedef  umutların devam etmesi için galibiyet olarak belirlendi. ligde kritik maçlar oynayacak siyah beyazlı oy6unvcular taraftarlara galibiyet sözü verdi. Kader niteliğinde olan Çine Madranspor maçı için siyah beyazlı taraftarlarda kenetlendi. Ligde bitime 7 hafta kala ve Pazar günü ise zorlu Çine Madranspor maçı öncesinde ise adeta şehirde seferberlik ilan edildi.

 

 

Sanayispor Başkent Yolcusu

Bölgesel ligde temsilcimiz Sanayispor ligde 24. hafta karşılaşmasında ilk devre 1-1 berabere kaldığı başkent ekibi Sincan Belediyespor ile Pazar günü deplasmanda rövanş mücadelesine çıkacak.  Sincan ilçe stadında saat 13:30’da oynanacak zorlu mücadelede ligde kalma mücadelesi veren temsilcimizde tek hedef 3 puan olacak. Kırşehir maçında aldığı galibiyetle ligde yeniden dirilişe gecen temsilcimiz Pazar günü Sincan Belediye spor maçını kayıpsız atlatarak ligde kalma yolunda büyük bir avantaj elde etmenin hesaplarını yapıyor. Başkent deplasmanına bugün gidecek temsilcimiz dün teknik patron Rıfat Demir nezaretinde yaptığı çalışma ile bütün hazırlıklarını tamamladı. Sincan Belediyespor maçı öncesinde genç kaleci Kemal Dinç’in sakatlığı ile sarsılan siyah beyazlılar gelen müjdeli haber ile sevindi. Genç kalecinin belindeki ağrıların hafiflediği ve iğne ile oynama ihtimalin yüksek olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.