Aksaraylı usta Konya'nın damak tadına katkı sağlıyor!

Aksaraylı usta Konya'nın damak tadına katkı sağlıyor!

Aksaray Eskilli etlikmek ustası ve girişimci Ahmet Gültekin tarafından Konya'da açılan etliekmek salonu müşterilerinin hizmetinde...

Konya'da Çelebi Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi'nde müşterilerine hizmet vermeye başlayan Derman Etliekmek-Lahmacun Salonu'ndan etliekmek, mevlana, kaşarlı börek, bıçakarası ve lahmacun çeşitleri mevcut.

26 yıllık tecrübeyle hizmet verdiklerini ifade eden Eskil'in Böğet Köyü'nden Ahmet Gültekin, "Konya'da yeni açılan tramvay hattı güzergahında Mevlana'dan Adliye'ye doğru giderken Mevlana Kültür Merkezi'ni geçince 300 metre ileride sol taraftayız. İşyerimizi hizmete açarken önceliğimiz hijyen ve kalite olarak belirledik, çünkü insana hizmet ediyorsunuz ve Konya ile özdeşen bir tad olan etliekmeği en özel şekilde servise hazırlıyoruz. Kaliteden de ödün vermeye firmamızda etlerimiz KONET'tendir. 120 kişilik salonumuzda düğün, cemiyet, toplantı, tur gibi özel günlerde dilerlerse salonumuzda ya da paket olarak hizmetimiz mevcuttur, ayrıca salonumuzda aile yerimiz mevcuttur ve mahallemizde ikamet eden hemşerilerimize kendi mamüllerinden etliekmek yapılmaktadır." dedi.

Derman etliekmek sipariş hattı:

0332 355 15 19

0533 398 88 981-061.jpg2-069.jpg4-063.jpg6-037.jpg3-076.jpg

aksaraymedya.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.